SmartLifts 280 fönsterrobot har funnits på marknaden i flera år och alltid toppat försäljningen här i Sverige.

Den är oslagbar och väldigt allround på många sätt varför den är så populär bland våra kunder och behöver du en fönsterrobot till din verksamhet så är det ofta denna modell som kommer att passa dig bäst vid inomhusbruk.

Den har en lyftkapacitet på upp till 280 kg och är liten, kompakt och extremt lätt att arbeta med. Med en minimal vändradie så är den en perfekt inomhusmaskin i trånga utrymmen.

SL 280 kan ta det den ska lyfta direkt från pall och transportera direkt till montering utan att det krävs någon fysisk ansträngning av arbetarna själva. Detta gör den till en väldigt ergonomisk och tidseffektiv maskin.

Detta är de stora anledningarna till att SmartLift 280 är den bäst säljande fönsterroboten och fortsätter att vara det år efter år. 

Vill du ha mer information kan du läsa mer om tekniska specifikationer här eller kika på videon för att se hur den fungerar.

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LYfEbGRY4U8″ width=350 height=250 ]

 

Är du intresserad av att investera i en SmartLift, maila då info@3dhyrliftar.se så kontaktar vi dig eller ring någon av våra depåer!

 

Varför är SmartLift 280 Standard så populär?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *