Det kan vara väldigt svårt att hitta glaslyft och fönsterrobotar som fungerar till att montera böjda fönster eller välvda glas med, och då efterfrågan hela tiden ökar på specialdesignade fönster så är detta något som efterfrågats allt mer.
Därför har vi hittat en lösning som flera kunder provat på och varit extremt nöjda med. De säger att det fungerat hur smidigt som helst och att det gått lätt som en plätt att montera böjda fönster med dem.
Bilder från en referenskund kommer så fort bilderna anländer. Lösningen är en SmartLift som har ett lyftok med speciella sugkoppar som passar till böjda glas. Se ut ungefär som på bilden nedan fast med andra sugkoppar. Maskinen i bilderna nedan är en speciallösning för när man behöver montera smala och raka fönster med precision.
Behöver du detta? Bara ring den depå som ligger närmast dig så löser vi det 🙂

 

montera böjda fönster montera böjda fönster

Montera böjda glas eller fönster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *